Middagsymposium


29 januari 2020


Bildung.city | Amsterdam

Voorwaarden

ORGANISATIE

Het Middagsymposium Behandelen van sociaal-emotionele problematiek is een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom. De logistieke organisatie is in handen van Logacom.

DATUM EN PLAATS

Het middagsymposium vindt plaats op 29 januari 2020 in de Bildung.city te Amsterdam-Duivendrecht (Spaklerweg 79, 1114 AE), 020 - 320 33 64.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €149,- excl. btw, dit is inclusief het boek Op Stap: Continu methodiek voor sociaal-emotionele ontwikkeling van Judith van de Blokenhoeve, consumpties, en materiaal: schrijfbloc, balpen en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

KORTINGSREGELINGEN

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname.
Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is. 

Abonneekorting: Abonnees van het tijdschrift Pedogagiek in Praktijk ontvangen € 29,00 korting op deelname.
Voorwaarde bij abonneekorting is opgave van uw abonneenummer, dit hebben wij nodig om uw korting te verifiëren. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.

 

 

Studentenkorting: studenten hebben recht op € 29,00 korting. ‚Äč
Voorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

 

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt. Alle kortingen zijn exclusief BTW. 
 
ALGEMENE VOORWAARDEN
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 

ANNULERINGSREGELING
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 15 januari 2020 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
2. Bij annulering tussen 15 januari en 22 januari 2020 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
3. Bij annulering na 22 januari 2020 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

 
CONTACTGEGEVENS
 
Organisatie
Doris Spanjaard  d.spanjaard@logacom.nl 
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364.